Укр Рус
< Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів

Ст. ЗУ Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів від 06.12.2018 № 2639-VIII


Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів
Додаток 11. Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів

Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів
Додаток 11. Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів

Додаток № 11
до Закону України
від 6 грудня 2018 року № 2639-VIII

Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів

Для надання інформації про поживну цінність харчових продуктів використовуються такі одиниці виміру, як кілоджоулі (кДж) та кілокалорії (ккал) - для показників енергетичної цінності, грами (г), міліграми (мг), мікрограми (мкг) - для показників маси, при цьому порядок зазначення інформації, з урахуванням вимог статті 23 цього Закону, має бути таким:

Енергетична цінність

кДж/ккал

Жири

г

з них:

насичені

г

мононенасичені

г

поліненасичені

г

Вуглеводи

г

з них:

цукри

г

поліоли

г

крохмаль

г

Харчові волокна

г

Білки

г

Сіль

г

Вітаміни та мінеральні речовини

одиниці виміру, визначені пунктом 1 розділу I додатка № 9 до цього Закону

Стаття 1 ...29 30 Прикінцеві та перехідні положення Додаток № 1. Перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість Додаток № 2. Перелік харчових продуктів, інформація про які повинна містити додаткові дані ...Додаток 11. Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів